Foto

miercuri, 11 martie 2015

One heart, one soul

Și ei sunt tot oameni ca noi, au aceeași credința în D-zeu, care este același pentru toți doar numele fiind diferit de la o religie la alta.

  De ce să se simtă dați la o parte doar pentru culoarea pielii sau un defect fizic,pe care nu l-au dobândit cu voia lor sau pentru credința lor?

  Cu ce suntem mai speciali față de ei?

  Și ei au făcut o școală, au absolvit un liceu, o facultate, lucru pe care nu mulți l-au realizat.

  Gândiți-va cum ar fi sa vă aflați în locul lor, să fiți arătați cu degetul la fiecare colț de strada, să vină oameni la voi sa vă ceară sa faceți poze cu ei doar pentru că arătați diferit! Cum v-ați simți?

  Toți suntem egali la Judecata de apoi, și toți suntem făcuți din aceeași materie, carne și piele...nu avem nimic față de ceilalți, nu avem trei sau patru mâini, nu avem altă cantitate de sânge în vene...
  Când am auzit despre inițiativa "AGENȚIei DE DEZVOLTARE COMUNITARA ÎMPREUNĂ", și anume
"ACADEMIA DE IMPLICARE A TINERILOR", m-am gândit " ce bine că totuși sunt organizații care se gândesc la tinerii defavorizații și la viitorul lor".

Acțiunea are drept obiectiv principal stimularea participării tinerilor romi si neromi in procesul de luare a deciziilor la nivel local și dezvoltarea de abilitați de participare publică în rândul a 150 de persoane din comunități cu număr semnificativ de romi. ,care este un proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, Fondul ONG în România.

 Așa că hai să ne gândim de două ori înainte de a arăta cu degetul sau a râde de ceilalți pentru că sunt mai capabili față de mulți dintre noi...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu